De Green Innovation Hub in Floor Almere

Dé plek om mee te bouwen aan de stad van de toekomst

Bedrijven, overheden, onderwijs en andere organisaties ontmoeten elkaar in de Green Innovation Hub. Uit de kruisbestuiving van hun verschillende ideeën en expertises ontstaat de duurzame en inclusieve leefomgeving van de toekomst. De focus ligt op de ontwikkeling en opschaling van digitaal-gedreven innovaties in de domeinen bouw, voedsel, energie, mobiliteit en inclusie. Meebouwen samen met de Green Innovation Hub biedt jouw organisatie de volgende voordelen:

  • Meer economische impact;
  • Een verbeterde strategische positionering en zichtbaarheid;
  • Een aantrekkelijke broedplaats en omgeving voor talenten zoals start-ups, scale-ups en onderwijs.

Ontmoeten

Bij de Green Innovation Hub kunnen partners elkaar ontmoeten en inspireren. De Green Innovation Hub zorgt voor voldoende strategische zichtbaarheid en positionering en trekt vanwege het organiseren van evenementen continu nieuwe partners met een groeiend innovatie ecosysteem tot gevolg.

Samenwerken

De Green Innovation Hub brengt partijen samen en faciliteert de samenwerking tussen deze partijen. Zij kunnen door de faciliteiten van de Green Innovation Hub samenwerken aan oplossingen voor gedeelde (maatschappelijke) uitdagingen die gelinkt zijn aan de thema’s.

Innoveren

De Green Innovation Hub biedt de mogelijkheid om digitaal-gedreven innovaties te testen en valideren in een levensechte setting. De Green Innovation Hub zorgt daarbij voor het verbinden van partners en data in een open innovatie ecosysteem.​

Floor verbindt

Van traditioneel vastgoed object naar een gewilde en bruisende hotspot: dat is de transformatie die Floor heeft ondergaan. We richtten ons hierbij niet alleen op de ontwikkeling van het gebouw zelf, maar vooral op wat jij als gebruiker nodig hebt in deze tijd van hybride werken. Met een ruim programma aan faciliteiten en activiteiten verbindt Floor haar gebruikers aan elkaar en hun omgeving.

Onze kernwaarde

Samenwerken om te innoveren en duurzame oplossingen te creëren die een positieve impact hebben op onze wereld. In Floor Almere geloven we dat succes voortkomt uit verbinding. We maken kantoorruimte menselijker, met persoonlijke aandacht voor ondernemers, hun ambities en de kracht van samenwerking. Hier gaat het niet alleen om gehuurde vierkante meters, maar om het creëren van een omgeving waar mensen zich thuis voelen, geïnspireerd raken en samen kunnen groeien.