Kantoorruimte

Met een totaal vloeroppervlak van ongeveer 13.500 m² en 119 parkeerplaatsen biedt Floor veel mogelijkheden. Floor biedt ruimte voor iedereen. Eenpitters met wereldverbeterende plannen of grote bedrijven met energie om het verschil te maken. Gericht op thema’s als duurzaamheid, gezondheid, technologie, IT of innovatie, Floor is dé plek om samen te werken aan een groene, gezonde en slimme omgeving.

Naast flexibel in te delen kantoorruimtes vind je in Floor ook een sportschool, co-workingruimtes, diverse horecagelegenheden en een bloeiende community, zowel online als offline.

Hoe het precies werkt? Een vloer bij Floor is circa 1.000 m2 groot. Wanneer je een hele of halve verdieping huurt is de sky the limit en ben je vrij om deze helemaal naar eigen zeggen in te delen. De vloeren zijn te huur vanaf 250 m² met eigen ingang. Kleinere units zijn turn-key beschikbaar op een vloer met gedeelde faciliteiten.

De huurprijs is marktconform en mede afhankelijk van het opleverniveau en de looptijd van de huurovereenkomst. Naast de huurprijs worden er servicekosten in rekening gebracht. In de servicekosten zitten alle leveringen en diensten die door verhuurder voor rekening van huurders worden verricht. Dit zijn o.a. de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten, elektra, verwarming en koeling en gevel. Door het schaalvoordeel en het facilitaire management dat hierop gevoerd wordt, krijg je als huurder een hoog servicelevel voor een goede prijs. Ook is het mogelijk om tegen een all-in tarief een turnkey kantoor te huren, inclusief servicekosten en volledige inrichting. Het gebouw heeft Energielabel A++ en is voorzien luchtverwarming en -koeling.

Omgeving

Midden in de binnenstad van Almere vind je naast een breed horeca aanbod ook het winkelcentrum Citymall en Het Weerwater. Wandel over het strand, een rondje over circulaire bruggen of bezoek een van de vele terrassen wanneer de zon schijnt.

In de jongste en snelst groeiende stad van Nederland vind je zeeën van ruimte voor het ontplooien van je ideeën. Wonen, werken en recreëren, het kan écht allemaal in Almere.

Almere speelt een belangrijke rol in de Metropoolregio Amsterdam voor zowel bedrijven als bewoners. Een bijdrage leveren aan de groeiambitie van de stad is voor Floor dan ook een logische stap. Naast de doorontwikkeling van de kantoorfunctie onderzoeken we ook de mogelijkheden voor short-stay om internationale bedrijven aan de stad te binden.

Snel weg naar huis aan het einde van de dag? Op 5 minuten loopafstand vind je het NS-station Almere Centrum. Of pak lekker de fiets, wel zo duurzaam. Ook met de auto ben je er zo met de A6 en A27 om de hoek.

Technische informatie